TENDÈNCIES EN DECORACIÓ A LA CERDANYA

Queda molt poc per acabar aquest any, i per l’equip de decoradors i interioristes de Rocavista això significa quelcom important: s’apropen canvis en les tendències de decoració. A Rocavista ens preocupem d’estar informats sobre tots aquests canvis per poder-los aplicar a les cases que reformem a La Cerdanya, sempre al gust dels nostres clients, per descomptat. Continue reading «TENDÈNCIES EN DECORACIÓ A LA CERDANYA»

TENDENCIAS EN DECORACIÓN EN LA CERDANYA

Queda muy poco para terminar este año, y para el equipo de decoradores e interioristas de Rocavista eso significa algo importante: se acercan cambios en las tendencias en decoración. En Rocavista nos preocupamos de estar informados sobre todos estos cambios para poderlos aplicar en las casas que reformamos en La Cerdanya, siempre al gusto de nuestros clientes, claro está. Continue reading «TENDENCIAS EN DECORACIÓN EN LA CERDANYA»

COCINAS RÚSTICAS PARA TU HOGAR EN LA CERDANYA

Ya estamos en octubre en La Cerdanya, y en Rocavista también hemos vuelto a la rutina. Los más pequeños al colegio y nosotros, a trabajar con ganas, pero siempre hay momentos para compartir y hablar de cómo nos ha ido el día. El lugar, la cocina. De hecho, si nos paramos a pensar un momento nos daremos cuenta que pasamos bastante tiempo en la cocina, ya sea preparando comida, disfrutándola o simplemente charlando con la familia. Continue reading «COCINAS RÚSTICAS PARA TU HOGAR EN LA CERDANYA»

CUINES RÚSTIQUES PER LA TEVA LLAR A LA CERDANYA

Ja estem a l’octubre a La Cerdanya, i a Rocavista també hem tornat a la rutina. Els més petits a l’escola i nosaltres, a treballar amb ganes, però sempre hi ha moments per compartir i parlar de com ens ha anat el dia. El lloc, la cuina. De fet, si ens parem a pensar un moment ens donarem compte que passem bastant temps a la cuina, ja sigui preparant el menjar, gaudint-lo o simplement xerrant amb la família. Continue reading «CUINES RÚSTIQUES PER LA TEVA LLAR A LA CERDANYA»

Reformar tu vivienda en La Cerdanya

ADQUIRIR I REFORMAR UN HABITATGE

Els que ens hem trobat en la situació de buscar una casa o un pis amb la intenció de comprar-sabem el difícil que és trobar l’habitatge ideal i decidir-se per un. en moltes ocasions veiem una casa o un pis amb una distribució i unes condicions que ens agraden, però no obstant això el seu mal estat ens fa descartar aquesta opció. Davant aquesta situació, ¿no seria bona idea plantejar reformar? Continue reading «ADQUIRIR I REFORMAR UN HABITATGE»

Reformar tu vivienda en La Cerdanya

ADQUIRIR Y REFORMAR UNA VIVIENDA

Los que nos hemos encontrado en la situación de buscar una casa o un piso con la intención
de comprarlo sabemos lo difícil que es dar con la vivienda ideal y decidirse por una. En muchas
ocasiones vemos una casa o un piso con una distribución y unas condiciones que nos gustan,
pero sin embargo su mal estado nos hace descartar tal opción. Ante tal situación, ¿no sería
buena idea plantearse reformar? Continue reading «ADQUIRIR Y REFORMAR UNA VIVIENDA»

Tendencias interiorismo y decoracion Cerdanya

TENDÈNCIES EN INTERIORISME I DECORACIÓ EN LA CERDANYA

Ara que estem a les portes de la tardor, en l’empresa promotora Rocavista especialitzada construcció i projectes d’obres, gestió de llicències, permisos d’obres, interiorisme i decoració i reformes d’habitatges en la Cerdanya, creiem que és el moment de mirar enrere i comentar cuales han estat les tendències més destacades d’aquesta primavera i estiu en interiorisme i decoració en la Cerdanya. Continue reading «TENDÈNCIES EN INTERIORISME I DECORACIÓ EN LA CERDANYA»

CONSELLS PER REFORMAR UNA CASA A LA CERDANYA

Els professionals de l’equip de Rocavista sabem que el projecte de reformar una casa crea molts dubtes, cosa ben normal si tenim en compte que es tracta d’una decisió que exigeix prestar molta atenció a una gran varietat d’elements. Els nostres més de 20 anys d’experiència a Puigcerdà, La Cerdanya, ens avalen per poder aconsellar els nostres clients al llarg de tot el procés de reforma. Continue reading «CONSELLS PER REFORMAR UNA CASA A LA CERDANYA»

CONSEJOS PARA REFORMAR UNA CASA EN LA CERDANYA

Los profesionales del equipo de Rocavista sabemos que el proyecto de reformar una casa  crea muchas dudas, cosa bien normal si tenemos en cuenta que se trata de una decisión que exige prestar atención a una gran variedad de elementos. Nuestros más de 20 años de experiencia en Puigcerdà, La Cerdanya, nos avalan para poder aconsejar a nuestros clientes a lo largo de todo el proceso de reforma. Continue reading «CONSEJOS PARA REFORMAR UNA CASA EN LA CERDANYA»

Tendencias interiorismo y decoracion Cerdanya

TENDENCIAS EN INTERIORISMO Y DECORACIÓN EN LA CERDANYA

Ahora que estamos a las puertas del otoño, en la empresa promotora Rocavista especializada construcción y proyectos de obras, gestión de licencias, permisos de obras, interiorismo y decoración y reformas de viviendas en la Cerdanya, creemos que es el momento de mirar atrás y comentar cuales han sido las tendencias más destacadas de esta primavera y verano en interiorismo y decoración en la Cerdanya. Continue reading «TENDENCIAS EN INTERIORISMO Y DECORACIÓN EN LA CERDANYA»