TENDÈNCIES EN DECORACIÓ A LA CERDANYA

Queda molt poc per acabar aquest any, i per l’equip de decoradors i interioristes de Rocavista això significa quelcom important: s’apropen canvis en les tendències de decoració. A Rocavista ens preocupem d’estar informats sobre tots aquests canvis per poder-los aplicar a les cases que reformem a La Cerdanya, sempre al gust dels nostres clients, per descomptat.

 

El nostre equip s’ha fixat en les noves tendències proposades per les personalitats més reputades del sector del disseny i l’interiorisme. Hem vist que en general, es mantenen les linies que s’han seguit durant aquest any, però que a més s’han afegit diversos matisos molt interessants. A continuació, estudiarem les noves propostes pas a pas.

 

Espais oberts

Els espais oberts segueixen sent tendència pel pròxim any, i no és d’extranyar, perquè permeten l’accès de molta llum a l’habitació de manera que es crea un ambient agradable i càlid. Per afegir un punt de color a aquests espais, farem servir plantes i complements de color daurat o coure. Trobarem aquests complements tan en firmes de gama alta com en firmes més assequibles, a l’abast de tothom.

 

Elements naturals

En consonància amb la presència de plantes en aquests espais oberts, trobarem també la introducció d’elements naturals. Llums fabricats amb fibres naturals y complements fets amb metall estaran molt presents durant el 2019.

 

Cuines

Com vam veure en articles anteriors, a Rocavista sabem que la cuina és una de les habitacions més importants d’una casa, i per això tractem amb especial estima com les reformem i decorem. Durant el pròxim any, novament ens trobarem amb la fusta com a sistema per aportar calidesa a la cuina. Els tons clars segueixen d’actualitat, però ja no s’aposta pel blanc total, sinó que s’afegeixen tocs de color per matisar una mica els tons blancs dominants; aquests tocs de color poden ser aportats, per exemple, pels electrodomèstics, que segueixen preferint l’acer.

 

Complements per cuines

Encara que acabem de recordar que els tons blancs seran els dominants en les cuines la propera temporada, cal dir que podrem trobar cuines en tons negres, una aportació molt interessant pels que tenen gustos més atrevits. Un altre element molt interessant que guanyarà protagonisme el aquest any són els frontals de cuina, que a banda de fer la cuina en sí més funcional, li donen un toc diferent; poden ser llisos, d’un color plà, amb estampats geomètrics o de vidre. Pels taulells, podem fer servir fusta o materials petris, entre els quals el marbre segueix sent el rei.

 

La fusta es queda

La fusta porta diversos anys sent protagonista, i l’any vinent ho seguirà sent. A Rocavista ens encanta, ja que és el material ideal per una llar d’estil rústic. Trobarem fusta no només al terra, sinó també en objectes comuns i en revestiments. El punt fort de la nova temporada serà que la fusta es presentarà al natural, sense cap tipus de tint.

 

Textures, materials i colors

Durant aquest any veurem combinacions de diferents materials a les parets, com per exemple una paret llisa en harmonia amb totxo o pedra. També veurem aquesta barreja en els complements i accessoris de decoració, molt colorits, especialment els tèxtils. Destaca una combinació cromàtica basada en el verd i el rosa, una barreja molt interessant, discreta però elegant al mateix temps.

 

Aquestes són les novetats per aquet l’any. Si estàs pensant en reformar o redecorar la teva casa a La Cerdanya, posa’t en contacte amb nosaltres. L’equip de Rocavista es volcarà plenament en ajudar-te i aconsellar-te de la millor manera possible i sempre amb gran professionalitat.