ADQUIRIR I REFORMAR UN HABITATGE

Reformar tu vivienda en La Cerdanya

Els que ens hem trobat en la situació de buscar una casa o un pis amb la intenció de comprar-sabem el difícil que és trobar l’habitatge ideal i decidir-se per un. en moltes ocasions veiem una casa o un pis amb una distribució i unes condicions que ens agraden, però no obstant això el seu mal estat ens fa descartar aquesta opció. Davant aquesta situació, ¿no seria bona idea plantejar reformar?

Des Rocavista opinem que si. El nostre equip d’arquitectes, aparelladors i decoradors té més de vint anys d’experiència en el camp de les reformes d’habitatges. des les nostres instal·lacions ubicades a Puigcerdà, la Cerdanya, ens hem fet càrrec d’una gran varietat de projectes, aconseguint sempre un resultat perfecte i al gust dels nostres clients.

En Rocavista creiem que cada habitatge que es vulgui reformar té un gran potencial, per això recomanem no descartar una casa o pis simplement perquè no està com el client desitjaria. És més, els habitatges que estan per reformar presenten una sèrie d’avantatges que no cal passar per alt. La primera d’aquestes avantatges és que les cases que requereixen reformes solen estar millor de preu que les noves; això ens pot donar marge per pensar una possible pressupost destinat a deixar el nostre nova llar totalment al nostre gust.

Cal tenir en compte també que un cop la casa està reformada, queda substancialment revaloritzada, de manera que si en el futur la voldríem vendre obtindríem beneficis. Un altre avantatge interessant és que com haurem d’invertir una quantitat de diners en reformar la habitatge, podem negociar el preu original més fàcilment. I per descomptat, la millor de les avantatges és que el nostre equip de Rocavista s’encarregarà d’assessorar al client perquè aquesta habitatge quedi reformada exactament com ell o ella desitgi.

Òbviament no només oferim els nostres serveis a nous compradors, sinó a aquelles persones que ja disposen d’una casa a la Cerdanya i volen remodelar. estem a corrent dels estils i materials més actuals i cuidem cada detall perquè el resultat final sigui perfecte i així crear un espai totalment nou i agradable. I és que en Rocavista volem que cada racó de la teva casa sigui únic.