CONSELLS PER REFORMAR UNA CASA A LA CERDANYA

Els professionals de l’equip de Rocavista sabem que el projecte de reformar una casa crea molts dubtes, cosa ben normal si tenim en compte que es tracta d’una decisió que exigeix prestar molta atenció a una gran varietat d’elements. Els nostres més de 20 anys d’experiència a Puigcerdà, La Cerdanya, ens avalen per poder aconsellar els nostres clients al llarg de tot el procés de reforma.

Reformar una casa antiga no és molt diferent de reformar un pis. Les diferències principals són que en una casa fa falta tenir especial cura amb els preus de rehabilitar la façana, reformar el sostre i els forjats; en un pis només fa falta preocupar-se per l’interior, ja que els elements estructurals són responsabilitat de la comunitat de veïns.

Un punt a tenir en compte quan s’ha de reformar una casa és que hem de considerar l’opinió d’un arquitecte, cosa que a Rocavista tenim molt clar que és necessari. Els nostres arquitectes s’encarregaran d’analitzar l’estat de l’estructura de la casa; les cases antigues solen tenir escletxes i fisures, però no té per què significar que l’estructura està a punt de fer-se miques. Per això opinem que ningú millor que un bon arquitecte per poder valorar com està l’immoble, estructuralment parlant.

Un altre punt a favor de tenir en compte l’opinió dels nostres arquitectes és que ells saben perfectament com canviar la distribució de les habitacions de la casa, en cas de que es vulgui fer. S’ha de considerar quines parets i tabics es poden moure sense danyar l’estructura de la casa.

No s’ha d’oblidar demanar la llicència d’obres, i a Rocavista ens n’encarreguem. Amb la llicència d’obres, sabrem si la casa està afectada per algun canvi d’ordenació urbanística; en cas afirmatiu, no es podria concedir la llicència per obres majors i tan sols es podria reformar l’interior de l’edifici.

A primera vista embarcar-se en la reforma d’una casa sembla una muntanya de feina, però a Rocavista t’animem a que consideris aquesta opció i consultis tots els dubtes que puguis tenir amb el nostre equip. El nostre equip de profesionals està a la vostra disposició per ajudar-vos a construir la casa que sempre heu somniat.