casas-cerdanyaFILOSOFIA D’ EMPRESA

Els orígens de la nostra empresa van néixer amb la idea de rehabilitar cases centenàries al Pirineu català. Actualment hem donat un gir de 180 graus i ens dediquem a l’obra nova sense oblidar els nostres orígens com empresa rehabilitadora.

Així que les cases que Rocavista promou, tenen un toc especial que normalment tan sols es dóna en el món de la rehabilitació.

Cuidem tot els detalls durant el procés de realització de cada casa, començant pels fonaments i finalitzant en els petits detalls d’ interiorisme.

En definitiva, la nostra intenció, és evocar als elements que componen el nostre codi genètic, i que sense saber-ho ens fan sentir bé, amb la sensació d’estar com a casa, en una casa on no hem estat mai :

TERRA, en forma de pedres en parets exteriors i interiors, terres de peces de fang, fabricat a mà i cuit en forn de llenya.

FOC, buscant llars de foc de disseny, oferint aquells racons de recolliment.

AIRE, vistes espectaculars, cases totalment exteriors, sense passadissos, aprofitant al màxim els metres construïts.

AIGUA, zones verdes exclusives, porxos d’estiu, possibilitat de practicar esports d’hivern a 15 minuts.

Encara que tot va començar amb la idea de rehabilitar alguna casa, amb el temps, hem anat escollint solars que estiguessin a l’altura de les nostres idees. Actualment disposem de diferents promocions, però a causa de l’exigència que requereix el nostre producte només fabriquem en petites quantitats ja que cada casa és diferent i exclusiva.
Estan situades en llocs el valor essencial, és el silenci, les vistes i l’aire pur, tasca àrdua i difícil, perquè cada vegada queden menys racons que reuneixen les condicions necessàries.