La nostra experiència, al teu servei

Cadascun dels nostres projectes de decoració és el resultat de més de vint anys d’experiència en el món de l’edificació i la construcció, una comunicació perfecta amb el client i el treball en equip d’un grup de professionals que inclou arquitectes, dissenyadors i artesans.

En el nostre estudi de disseny d’interiors estem en contacte permanent amb les tendències del sector per proposar les últimes novetats en decoració, disseny i materials. Farem tots els racons de casa teva.

L'abraçada càlida de la Cerdanya

Ens encantem la Cerdanya, sentim la Cerdanya, estimem la Cerdanya, una de les valls més lluminoses i assolellades d’Europa. A causa de l’orientació de la regió i, especialment, del riu que travessa, trobem un microclima especial, uns dies de pluja i una de les hores més altes de sol a Espanya.

Amb quatre temporades totalment marcades per la climatologia, la Cerdanya canvia de colors, el groc del blat rostit a l’estiu, el vermell de tardor, la neu blanca a l’hivern i el verd intens a la primavera. Un oasi de pau a només 1,5 hores en cotxe de Barcelona.

Posseeix diverses pistes d’esquí, camps de golf, rutes eqüestres, camins infinits, el gust dels pobles antics … tot dins d’un radi de 20 km. Una regió amb una llum tan especial que fa que cadascun dels nostres projectes sigui un repte meravellós.

Us mostrem una petita mostra d’alguns dels nostres projectes perquè si busqueu una empresa de construcció, una remodelació, un estudi de disseny d’interiors a la Cerdanya, us ajudarem a convertir la vostra casa a casa amb la qual somies.