ENTRE PRATS RÚSTICS, AL MIG DE LA VALL DE LA CERDANYA

Espectacular casa situada entre camps rústics, amb una ubicació immillorable entre Prats Sampsor i Alp, amb una privacitat impossible a la Cerdanya i una de les millors ubicacions just al centre de la vall.

Construïda sense oblidar el mínim detall, amb parets de pedra original, bigues de fusta decapada, portes de “brocanter”, terra de tarima de fusta i calefacció radiant.

La planta baixa té una acollidora sala d’estar amb una elegant xemeneia, la cuina oberta al jardí per grans finestrals, amb acabats rústics típic cereta, una gran taula fa d’annex d’unió entre cuina i saló.

La segona planta està compartida entre dues habitacions, de grans mesures, una d’elles suite amb llar de foc, una altra amb grans armaris incorporats.

També trobem un bany i una cambra de neteja.

A l’altell, dues habitacions dobles més, una d’elles gran suite amb jacuzzi integrat. També ens trobem un espai polivalent tant per jugar els més petits o com a sala de projecció amb una xemeneia de disseny.

A la planta del soterrani, hi ha un celler on es conservessin els vins a la temperatura més convenient de manera natural.

La casa està construïda sobre una parcel · la de 1000 m2, amb piscina ideal per als més petits de la casa, un acollidor porxo fantàstic per a les tardes d’estiu.